Om os

Stoppestedet er et SIND værested, der har eksisteret siden først i 90’erne. Hos os er alle velkomne. Stoppestedet er et anonymt værested, hvilket betyder, at tilbuddene kan benyttes frivilligt og uden visitering.

På Stoppestedet finder du en masse tilbud, som blandt andet omfatter et cafémiljø, nogen at tale med, fællesskab, kreativitet, musik, udflugter og fester. Vi tilbyder NADA behandling.

NY PÅ STOPPESTEDET

På vores aktiviteteskalender her på siden, kan læse mere om hvad der foregår aktuelt.

Hvid du kommer for føste gang, er du meget velkommen til at lave en aftale med os, så er vi klar til at tage imod dig, og støtte gerne op om at du finder dig til rette i vores fælleskaber.

Stoppestedet er et tilbud til borgere i Odense kommune om at kunne være i et åbent, anonymt mødested, hvor man møder støtte og forståelse med henblik på en bedre trivsel i hverdagen.

Stoppestedet er en selvejende institution under landsforeningen SIND, hvor driften finansieres af Odense Kommune i henhold til indgået driftsoverenskomst. Stedet drives af en bestyrelse med repræsentanter fra SIND, medarbejdere, brugere og frivillige af Stoppestedet samt Odense Byråd.

SIND arbejder for at fremme fysisk og psykisk sundhed, fordi vi mener, at psykiatriske og sociale indsatser skal indgå i en enhed, og fordi vi tror på, at det er muligt at komme sig af en sindslidelse.

Se vores aktivitetskalender

Telefon